centraal,pop,zero,muziek,zero de conduite,playlist,radio

Dit is de playlist van de jongste aflevering (zaterdag 4 februari) van ‘Zero de Conduite’ op radio centraal in Antwerpen:

Long Afternoons – Paul Siebel
Armistice Day – Paul Simon
Julie Through The Glass – Carly Simon
Green Rocky Road – Fred Neil
Your Own Back Yard – Dion DiMucci
Man Of Constant Sorrow – Rod Stewart
Sign On The Window – Melanie
Billy 1 – Bob Dylan
To Beat The Devil- Kris Kristofferson
Seven Black Roses – John Martyn
Fly – Nick Drake
Somebody That I Used To Know – Elliott Smith
Suicide Life – Eels
It Never Fails – Ron Sexsmith
Caleb Meyer – Gillian Welch
Archie’s Funeral (Hold to God’s Unchanging Hand) – Ry Cooder
My Father’s House – Ben Harper
Reno – Bruce Springsteen
Ryan Adams – 29
It Beats 4 U – My Morning Jacket
Burn That Broken Bed – Calexico / Iron & Wine
One Life Away – M. Ward
J’en Connais – Carla Bruni
Could We – Cat Power
Old Time Lovin’ – Al Green
Honest I Do – Aretha Franklin
Mean Old World – Ike & Tina Turner
I’m A Midnight Mover – Wilson Pickettt
Little Green Apples – The Temptations
Windmills Of Your Mind- Barbara Lewis
Here Comes The Sun- Nina Simone
Across the Universe – The Beatles
Green Is The Colour – Pink Floyd
She Smiled Sweetly – The Rolling Stones
These Days – Nico