VERDWENEN

Met een klik heb ik verdorie al mijn notities sinds 13 oktober 2012 gewist. Het waren er vrij veel, en aan sommige hecht ik veel belang. Ook de commentaren, en mijn commentaren daarbij, zijn definitief weg. Van de oorspronkelijke teksten zal ik er zoveel mogelijk proberen te restaureren. De links zijn in ieder geval definitief weg. Hoe verward kan een mens zijn…

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “VERDWENEN”

 1. Vingers kunnen teder maar ook gevaarlijk zijn.
  En de klik van leven en dood
  ligt dicht bij mekaar.
  Martin, maar met één klik?
  Hoe kan dat nu?
  En voor je straf…

  Like

 2. Ja, dit is wel zeer vervelend. Vooral ook voor de commentaren, vooral die van jou. En jouw commentaren gaven mij dan weer zin om daar op te reageren. Het was (is) een mooie wisselwerking, een goede dialoog. Maar die ben ik nu gedeeltelijk kwijt. Misschien kan ik wel nog een en ander restaureren. De teksten en foto’s zeker wel.
  Een klik ja, ik wilde een post wissen. Zo zijn er twee maanden verloren gegaan.
  Straf?
  Nu verder werken. Zonder subsidies.

  Like

 3. Ach, maar ook maar 15 % roerende bijdrage aan belastingen?
  Al eens ‘via Google cache’ geprobeerd te recupereren?

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: