2009: TIEN SONGS

Dit zijn songs van het bijna afgelopen jaar die me zijn bijgebleven. Er zijn er ongetwijfeld meer, maar ik wilde deze lijst beperkt houden. Jammer dat ik geen plaats meer had voor Bob Dylans ‘Must Be Santa’, het vrolijkste nummer van het jaar. Eervolle vermelding dan maar.

NEKO CASE / PEOPLE GOT A LOTTA NERVE
MONSTERS OF FOLK / DEAR GOD (SINCERELY M.O.F.)
DRIVE-BY TRUCKERS / GEORGE JONES TALKIN’ CELL PHONE BLUES
RICHMOND FONTAINE / WE USED TO THINK THE FREEWAY SOUNDED LIKE A RIVER
ALELA DIANE / EVERY PATH
PJ HARVEY & JOHN PARISH / BLACK HEARTED LOVER
BOB DYLAN / IF YOU EVER GO TO HOUSTON
GREAT LAKE SWIMMERS / EVERYTHING IS MOVING SO FAST
THE DUKE AND THE KING / IF YOU EVER GET FAMOUS
WILCO / YOU AND I

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “2009: TIEN SONGS”

  1. Ja, dat is eigelijk iets waar ik haast nooit bij stilsta: welke song(s) van albums blijven me effectief bij… her ga ik straks eens over nadenken als ik met de hond straks langs de verlaten velden op de Bosberg wandel… mooie top 10 van jou martin, alleen 8 en 9 ken ik niet

    Like

  2. 8 en 9 zijn heel mooi en melancholisch. The Duke & The King is een band met een ex-Felice Brother. Ik denk wel aan tracks, omdat ik nog ben opgegroeid met de ‘single’.

    Snaporaz, bedankt voor de toevoeging.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: