AMY WINEHOUSE & PAUL WELLER

Let’s get funky met een fantastische soulzangeres.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

3 gedachten over “AMY WINEHOUSE & PAUL WELLER”

 1. Deze versie vind ik te monotoon haast.
  Geef mij maar het reliëf van de meest bekende vertolking, die van Marvin Gaye.

  Like

 2. Sodade, het is natuurlijk moeilijk om de meester te overtreffen. Maar ik vind dit een heel sterke versie, mede dank zij het orkest van Jools Holland en de inbreng van Paul Weller. Overigens ken ik van Marvin Gaye geen liveversie van dit nummer. Daar komt nog bij dat ik de performance van Amy Winehouse indrukwekkend vind.

  Like

 3. Dank je, Sodade. Dit is inderdaad een schitterende versie. Die valt niet te overtreffen. Prachtig, prachtig.
  Ook de band is uitstekend.
  Maar ik blijf Amy Winehouse toch ook mooi vinden, haar versie bedoel ik.

  Like

Reacties zijn gesloten.