WOESTIJN, WINDSTILTE, WERVELWIND

Ik heb niets te vertellen. Alsof ik een woestijn ben waar nooit een wind waait. Hoe lang gaat dit nog duren? Maar mijn hoofd zit vol beelden en muziek. De melodieën lossen elkaar af, als een wervelwind, een vuurzee. Een voorbeeld: ‘That Teenage Feeling’ van Neko Case.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

2 gedachten over “WOESTIJN, WINDSTILTE, WERVELWIND”

  1. Mijn tienertijd= vintage, Martin.
    Het huidige straatbeeld geeft me het gevoel wéér
    helemaal ‘ mee ‘ te zijn. Het leven zit vol verrassingen…vintage=kunst=waardevol, dus…

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: