ICH BIN EIN BERLINER

DSC_0574

Naar Berlijn maar weer eens. Mooi vooruitzicht. Ik ben gespannen zoals ik altijd gespannen ben voor een reis, zelfs een korte. Berlijn, een van mijn drie uitverkoren steden. Als ik er een week geweest ben kan ik weer een poos zonder musea. Het is bovendien een rustige stad, met veel vriendelijke mensen en een bijna perfect openbaar vervoer.

Ik kan niet veel zeggen. Alleen dat ik behalve gespannen ook blij ben, vervuld van grote verwachtingen. De overige woorden laat ik rusten tot over een week, als ik terug ben en het vat van mijn verbeelding weer wat gevuld is.

De taxi is in aantocht.

Ik wens iedereen een prettige vakantie. Tot gauw.

Ω

Foto: Martin Pulaski

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

6 gedachten over “ICH BIN EIN BERLINER”

 1. ‘k Heb bericht gekregen dat de bestelde cd van Tim Hardin ‘Hang on to a dream’ onderweg is. Hij is dus gewoon verkrijgbaar in de handel momenteel. Al jouw tips zijn wat mij betreft tot hiertoe een succes. Misschien geef je er nog wel méér. Ik kijk uit…

  Like

 2. Tom, mijn favoriete steden zijn Berlijn, New York, Budapest en Sevilla.

  Ruby, Berlijn is heerlijk.

  Martine, ik ben er zeker van dat Tim Hardin je veel fijne dagen zal schenken.

  Evy, ik heb weer wat zitten krabbelen en (weinig) schrijven.

  Like

 3. hello martin, vandaag is de cd ‘Hang on to a dream’ dus toegekomen. Het is een dubbele cd en ik heb beide helemaal beluisterd. Erg mooi, vind ik! Ik was verbaasd toen ik merkte dat ik de titelsong reeds kende! Was door één van mijn vrienden ooit samen met andere songs voor mij opgenomen… Les grands esprits se rejoignent? Grapje.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: