BOVEN DE WOLKEN MET BRUCE KAPHAN

bruce kaphan

Ik onderschat Ry Cooder, Daniel Lanois en BJ Cole niet. Evenzeer houd ik van de traditionele pedalsteelgitaristen uit Nashville. En Sneaky Pete Kleinow van the Flying Burrito Brothers heeft mijn oren geopend voor dit unieke instrument. Maar nooit was me echt opgevallen hoe mooi en uniekBruce Kaphan de steelgitaar bespeelt. Ik heb hem nochtans vaak zien optreden als lid van the American Music Club. De hierboven afgebeelde cd is ongetwijfeld de juwelenkist van een zachte magiër.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “BOVEN DE WOLKEN MET BRUCE KAPHAN”

  1. … voor deze tip. Ben altijd al een groot liefhebber van AMC geweest, maar was Bruce Kaphan uit het zicht verloren.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: