AMBITIE

top-30,verdwenen,hoochiekoochie,mark eitzel,pop,popcultuur,rock,clip,ab,american music club

Leve American Music Club. Leve de AB Club. Oud België. Leve Western Sky. Leve Mark Eitzel. Leve de top-30 van skynetblogs. Ja, kennelijk geef ik daar wel om. Van vier naar nergens. Kennelijk heb ik ook gewone kleinmenselijke trekjes. Ambitie. Altijd een oog op de leescijfers. Etcetera. Ja. Kortademig vandaag. Toch wil ik de eerste en de beste zijn. Vind ik mezelf nu lachwekkend?

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “AMBITIE”

 1. Grote schep zout daar, Martin, nietwaar.
  Sedert de tellers de laatste dagen overtoeren draaien en iedereen zijn tellerstand exponentieel ziet groeien (misschien is het je niet opgevallen omdat bij jou sowieso de stand al héél hoog was) staat elke skynet-statistiek op zijn kop. Niets klopt nog.
  Er is ook absoluut (voor mij althans) geen plezier in bijvoorbeeld het overschrijden van de 100.000. Ik zou het een leuk moment gevonden hebben als de tellers normaal hadden gewerkt. Dan had ik wellicht wel met iets van pret uitgekeken naar dat naderend rond getal. Nu is het gewoon voorbij geflitst. Stel je voor van 65.000 in twee dagen bijna naar het dubbele. Belachelijk toch! Terwijl de realiteit (andere tellers) zelfs minder bezoekers geeft. En vooral geen geïnteresseerde bezoekers. Googlers die niet vinden wat ze zoeken dus.
  Ach, het is leuk maar verder totaal irrelevant. Vind ik.

  Like

 2. Ik sluit mij helemaal aan bij sodade. Momenteel slaan heel veel tellers en dus ook de top-30 volledig tilt. Even wachten dus, Martin, vooraleer te panikeren, zou ik zeggen… Voor de rest vind ik het maar heel menselijk dat je graag de evoluties volgt van het lezersaantal… doe ik ook, hoor! Groetjes,

  Like

Reacties zijn gesloten.