ZERO DE CONDUITE

Vandaag is er vanwege griep geen uitzending van Zero de conduite. Het programma Freshly Squeezed gaat door tot 19 u. Zeer waarschijnlijk neemt Gerald (van het programma Psyche van het volk) het tweede uur voor zijn rekening. Radio Centraal kan al tijdje in streaming worden beluisterd. Ga daarvoor naar de website van radio centraal en klik op het hoorntje linksboven.

 

 

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

10 gedachten over “ZERO DE CONDUITE”

 1. Jammer, want ik was eindelijk nog eens thuis op een eerste zaterdagvooravond van de maand. ‘k Had de radio opgezet, maar inderdaad vastgesteld dat je er niet was.
  Snel beterschap!

  Like

 2. Op zaterdag 1 maart ga ik met mijn ouders op restaurant in Antwerpen. Ze zullen een stukje zero de conduite mogen meepikken in de auto.

  Like

 3. ik hoop dat je ondertussen beter bent.
  op de foto leek je niet ziek.
  ik kom eens wuiven naar die foto, dag Martin! dat wou ik van in het begin dat die er stond reeds doen.

  Like

 4. Nee, evy ik ben nog niet genezen, ondanks het lachen op de foto. Die dateert van 2 juni 2007, tijdens een klein verjaardagsfeestje in de studio. Toen was ik duidelijk niet ziek, en de depressie had ook nog niet toegeslagen. Ik vind het wel erg jammer dat ik mijn programma niet heb kunnen uitzenden, zeker nu het via streaming beluisterbaar is.

  Like

 5. dan wens ik je veel beterschap.
  ik herinner me die foto hoor, ik vond die toen ook al erg goed en vrolijk, je hebt een fijne avond gehad denk ik.

  Like

 6. Veel beterschap.
  Die streaming is werkelijk een wondermiddel om ook in landelijke uithoeken van Antwerpen Centraal te ontvangen 🙂

  Like

 7. valerie, ik heb het altijd een schandaal gevonden dat zulke fantastische cultuurradio zo weinig zendbereik heeft gekregen. nu is dat een beetje verholpen. bedankt voor de beterschap. of komt dat door het mooie weer?

  luc, ik maak maar een keer in de maand mijn programma, altijd op de eerste zaterdag van de maand van 16 tot 18 u. dus kan ik vandaag niet aan je verzoek voldoen. anders graag!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: