I’M NOT THERE EN 23 ANDERE SONGS

centraal4

Hieronder de playlist van de jongste aflevering van Zéro de conduite, vorige zaterdag op radio centraal in Antwerpen. Live heb ik nogal wat commentaar gegeven, waardoor ik minder muziek heb kunnen draaien, helaas. De volgende keer geen gepraat, alleen maar muziek. Die commentaar is hier niet meer nodig, denk ik, omdat het om nummers gaat uit mijn favoriete cd’s van 2007. Daarover is al voldoende geschreven, daarom alleen maar de lijst.

 • I’m Not There – Sonic Youth – I’m Not There (Soundtrack)
 • Impossible Germany – Wilco – Sky Blue Sky
 • Goin’ To Acapulco – Jim James & Calexico – I’m Not There (Soundtrack)
 • All I Ever Wanted – Meg Baird – Dear Companion
 • The Way I Am – Bonnie ‘Prince’ Billy – Ask Forgiveness
 • The Air Is Thin – Jesse Sykes & The Sweet Hereafter –  Like, Love, Lust & The Open Halls Of The Soul
 • Garden Rose – Lavender Diamond – Imagine Our Love
 • Boxcar – Neil Young – Chrome Dreams II
 • Feelin’ Good – Levon Helm – Dirt Farmer
 • Three Chords And The Truth – Ry Cooder – My Name Is Buddy
 • We Shall Not Be Moved – Mavis Staples – We’ll Never Turn Back
 • Talking Old Soldiers – Bettye LaVette – The Scene Of The Crime
 • Love Is A Losing Game – Amy Winehouse – Back To Black
 • Most Likely You Go Your Way – Bob Dylan – Dylan
 • White Rabbit – Patti Smith – Twelve
 • Warren Oates – Danny & Dusty – Cast Iron Soul
 • Nantes – Beirut – The Flying Club Cup
 • Scythian Empires – Andrew Bird – Armchair Apocrypha
 • Coat Check Dream Song – Bright Eyes – Cassadaga
 • The Pirate’s Gospel – Alela Diane – The Pirate’s Gospel
 • Snowin’ On Raton – Emmylou Harris – Songbird
 • Learning How To Live – Lucinda Williams – West
 • Gone Gone Gone – Robert Plant & Alison Krauss – Raising Sand
 • Innocent Bones – Iron and Wine – The Shepherd’s Dog

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

12 gedachten over “I’M NOT THERE EN 23 ANDERE SONGS”

 1. Jongen, ik zou willen dat ik daar iets zou kunnen aan doen. Maar de Vlaamse overheid heeft limieten opgelegd. Commerciële ‘vrije’ radio’s hebben een behoorlijk bereik terwijl radio centraal die het van ledenbijdragen moet hebben (niet-commercieel) een bereik toegewezen kreeg van ongeveer 8 kilometer als ik me niet vergis.
  Maar ik denk dat we binnenkort online te beluisteren zijn. Als ik er meer over weet laat ik het weten.

  Like

 2. radio centraal is al online & streaming. ga naar de website van radio centraal via deze link http://www.radiocentraal.be/Home/modules/news/
  Onderaan vind je een aankondiging i.v.m. streaming, als je daar op klikt kun je via iTunes of weet ik veel naar de zeer diverse programma’s van radio centraal luisteren. Ik heb dat zelf sinds 1991, toen ik naar Brussel ben verhuisd, ook niet meer kunnen doen.

  Like

 3. Dank je! Zelf kon ik alleen maar naar centraal luisteren in de auto van mijn werk naar huis, even toch, want dan moet ik die tunnel door…

  Like

 4. Cjarel, Luc, ik kan jullie niets garanderen over de kwaliteit van de programma’s. Zoals ik al zei, ik heb de radio ongeveer zestien jaar niet meer beluisterd. Ik denk dat er nog altijd veel gebulshit wordt, wat me niet stoort. Tenzij het bullshit is.

  Ik denk dat ze mijn programma als zeer MOR beschouwen, maar dat vind ik niet erg. Op muzikaal gebied ben ik graag MOR, maar dan wel op mijn manier, wat iets helemaal anders is dan de doorsnee MOR!

  Like

 5. Ik heb eens een stuk van jouw programma gehoord. Stoppen op de viaduct in Wilrijk leek me nogal gevaarlijk .
  Ik schreef er toen zelfs iets over denk ik.

  Like

 6. Omdat je me er aan deed denken schakelde ik vanochtend vroeg in de auto even naar centraal, alhans die 4 km opweg naar mijn werk waar ik ontvangst heb, en er was één of andere weird electro programma bezig. Het was nog niet eens 7 uur. Ik dacht de hele tijd dat ik de ambulance hoorde…
  Ik kijk er al naar uit om jouw programma te streamen.
  Anyway, ik hou toch ook van centraal tout court, unieke radio!

  Like

 7. Prettig gestoord, nog altijd. Ik heb de programma’s niet meer beluisterd sinds 1991, in Brussel wonende. Ik ben een buitenbeentje, met mijn herkenbare melodietjes en zo. Maar dat heb ik al gezegd. Ik ben er voor de mensen die geen tijd hebben voor fantasietjes en snobistische ‘dit ken je zeker niet’s. Ik houd van Amerika, maar niet van de regering, niet van de CIA en al de rest. Niet van Coca Cola.
  Ik blijf een fan van radio centraal, ze mogen uitzenden wat ze willen. Maar vraag me niet er de hele dag naar te luisteren.
  Toch bedankt voor je vriendelijke woorden. Maar je hebt me nog niet bezig gehoord!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: