DROOM VAN EEN DROMER

alanladd

Ik droom dat je hier bent en dan verlies ik je aan de wereld; je verdwijnt tussen miljoenen vreemde mensen die allemaal hetzelfde zeggen. Die allemaal hetzelfde herhalen.
Weer wakker spring ik uit bed en ga je zoeken, ik moet je vinden, om met je te praten over verloren schatten. Dat ik met je praatte over verloren schatten, herinner ik me nog van die dagen lang voorbij, toen je dicht bij me was. Die lang vervlogen dagen.

Er was eens een tijd dat we zoet waren en lief voor elkaar, maar wetten en oorlogen en de mensheid drongen zich tussen ons in. En in onze tuin stierf een boom. In de zomer zag ik zijn takken branden, zoals een weduwe naar de zonsondergang kijkt. Ik zag zijn takken branden en de zon ging onder.

Ik droom dat je er bent, in hetzelfde hotel als ik. In dezelfde kamer in een hotel in Flagstaff, Arizona. We ontbijten, drinken melk met honig in, en praten over de fijnste dingen die het leven kan bieden. Samen zingen we de mooiste liederen. De mooiste liederen die we kennen.

Foto: in het Monte Vista hotel, Flagstaff, Arizona.

Auteur: Martin Pulaski

Schrijver, blogger, DJ, moderne romanticus. Verslaafd aan muziek, film, boeken, kunst, steden. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal 106.7 fm in Antwerpen.

2 gedachten over “DROOM VAN EEN DROMER”

 1. Samen zingen is het mooiste dat er is en dan
  samen walsen …
  Weense walsmuziek vervult de laatste tijd mijn hart ,vervult me met een soort geluk .
  Had nog een lp thuis van de Wiener Filharmonicer en zo eentje met operette
  Wien Wien nur du al…..la la la la la ….glukl…sein
  groetjes
  ik moest dit even kwijt, in deze donkere dagen.
  Groetjes
  Angela

  Like

Reacties zijn gesloten.