ONVERTAALBAAR LICHAAM

Onvertaalbaar lichaam, welk woord bevat jou? Welke zin heeft je opgenomen zoals je op een warme zomeravond ergens op een houten bank zit met een glas witte wijn in je hand, boven je hoofd het geruis van de bladeren van de lindenboom?

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

3 gedachten over “ONVERTAALBAAR LICHAAM”

  1. Bij dit beeld doemt bij mij persoonlijk een herinnering op aan het terrasje in de zomer van de Wizli Poezli onder de kathedraal in Antwerpen, hoewel ik niet zeker weet of het een lindenboom is die daar staat… Ik vraag mij af, zou de Wizli Poezli nog bestaan? ‘k Heb er heel fijne herinneringen aan…

    Like

  2. In de jaren ’80 kwam ik daar nogal regelmatig. Ik weet eigenlijk niet of het café nog bestaat, maar ik geloof het wel. (En of het een lindenboom is weet ik al evenmin.)

    Like

Reacties zijn gesloten.