WAT ZOU IK DEZE MIDDAG EENS LEZEN?

wat zou ik nu eens lezen

Wat zou ik deze middag eens lezen? Nee, voor Nelson Algrens ‘A Walk On The Wild Side’ is mijn tijd nog niet rijp. Later, later…

Foto: Martin Pulaski, Zelfportret met boeken.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

3 gedachten over “WAT ZOU IK DEZE MIDDAG EENS LEZEN?”

  1. Al mijn boekenwanden zijn zo ordelijk. Mijn cd-wanden nog veel ordelijker. Maar iets verkeerd geklasseerd is, is de kans groot dat ik het niet meer terugvind, zoals nu met een cd van Mark Lanegan. Ik heb gisteren uren gezocht, zonder resultaat.

    Like

  2. hier is het hopeloos dubbel zetten (en her en der in kratten / dozen) en als iets wijzigt in ‘mijn wanorde’, dan ben ik verloren. Gek hoe zo een persoonlijk systeem organisch groeit en in je hersens gaat zitten…

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: