VOOR DE TWEE MILJOEN ‘ZIELEN’

Een welgemeend dank u uit de grond van mijn hart en de bodem van mijn ziel.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

17 gedachten over “VOOR DE TWEE MILJOEN ‘ZIELEN’”

 1. Wat een gigantisch cijfer, Martin.
  Tja, dat komt er niet vanzelf, daar heb je wel wat voor moeten doen, nietwaar?
  Het blijft een dijk van een blog!

  Like

 2. En ik hoor ook tot die gelukkige 2 miljoen.
  Hoe kwam ik hier ook alweer terecht?
  En waarom moet ik nu denken aan die GB reklame van destijds “2 miljoen klanten, dat moet je verdienen, elke dag”.

  Like

 3. Ik dacht ook meteen aan die reclame van de GB. Het vreemde is dat ik zelden iets geschreven heb dat aan de behoeften van een ‘doorsneelezer’ tegemoet kwam. Ik schreef gewoon waar ik zin in had, of ik toonde plaatjes van mannen en vooral vrouwen die ik bewonder. Misschien is je zin doen zo slecht nog niet. Kijk maar naar Bob Dylan. Niet dat ik mij met de meester wil vergelijken hoor. Ik ben maar een kleine garnaal voor straks bij de linguini.

  Like

 4. we hebben het natuurlijk al ooit gehad over de exponentiële groei van de tellerstand ngl de groei van de aantal unieke woorden, namen, termen en diversiteit van mogelijke ‘hit’-doelen in search strings enzovoort.
  Toch, waarom zou je zo bescheiden zijn / blijven, Martin? Dat is toch niet nodig. Waarom niet gewoon realistisch zijn en zonder bescheidenheid en zonder hoogmoed aannemen dat dit blog het gewoon goed doet en dat jij daar verantwoordelijk voor bent?
  (wel bekeken kijkt google natuurlijk niet naar inhoud, maar toch denk ik dat je meer inhoud geïnteresseerde lezers hebt, dan je misschien vermoedt…)
  Ach, dat je nog lang verder moge schrijven!
  OP naar de 3 miljoen, per slot, dat eerste miljoen is ook nog niet zó lang geleden…)

  Like

 5. dat mag.
  Ik weet nog exact hoe ik hier terechtkwam. De woorden van mijn eerste reactie weet ik ook nog.
  Wanneer dat juist was weet ik echter niet meer. Een tijdje geleden.
  Ik kom nog wel eens terug, haha!

  Like

 6. Mmmm Je blog straalt toch wel persoonlijke bescheidenheid uit maar tevens een mens met een ongelooflijke drang naar perfectionisme.Een mooi samenspel.Waarom weet ik niet maar ik heb de neiging je aan te raden je annalytisch uitziende foto te verruilen voor een meer innerlijk intuitieve.Waarom tja wat je zegt ben jezelf.Maak het goed.Verder ik heb geen pretenties, of toch wel, maar zal me geen garnaal noemen.

  Like

 7. Hé,
  Ook felicitaties vanuit Marseille. Ik beken dat ik eerst niet wist wat er gaande was. Heb die teller nooit opgemerkt, keek steeds naar de tekst. Moet ik Blozen?

  Like

 8. Bedankt voor al die fijne reacties.
  Nee, elisabeth, je moet niet blozen.
  enscho, ik heb nu geen geduld om die foto te vervangen. misschien kan ik er een garnaal zetten!
  bedankt voor de tip, toch.

  Like

 9. Een beetje laat, je weet wel, die laptop…, maar ik wil niet uit de boot blijven en je van harte feliciteren met dit prachtige bezoekersaantal! Ik hoor ook tot die 2 miljoen, ik kom normaal gezien elke dag minstens een keer kijken, al laat ik niet altijd een reactie na. Gefeliciteerd!

  Like

 10. hoe komt het dat in de categorie lit/poezie
  je op de 2e plaats staat, en op de 1e Romenu met maar 1/6 van jouw teller???

  Like

 11. Mark M., ik zag dat nu ook nog maar net, en was zeer verbaasd. Ik begrijp helemaal niet hoe er geteld wordt. Ach, het belangrijkste is dat een aantal mensen mijn teksten lezen, dat doet mij het meeste plezier.
  Wat ik wel betreur is dat sommige mensen hun blogs vullen met dingen die ze overschrijven of knippen/plakken uit encyclopedieën of andere werken in het algemeen. Het is altijd mijn bedoeling geweest te schrijven waar ik zin in heb, en oorspronkelijk te zijn. Een citaat dat kan natuurlijk wel, of af en toe een songtekst die je waardeert, of een gedicht, maar een hele blog die zo aan mekaar hangt vind ik wat vreemd. Maar het zij zo.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: