DE ROLSCHAATSENDANS IN HEAVEN’S GATE

Rolschaatsen met David Mansfield in ‘Heaven’s Gate’. Kun je aan iets mooiers denken op een zondagmiddag in de herfst?

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

6 gedachten over “DE ROLSCHAATSENDANS IN HEAVEN’S GATE”

  1. Na ‘La Nuit de Varennes’ en ‘The Duellists’ ben ik misschien wel toe aan ‘Heaven’s Gate’. Vooral als een film jou kan inspireren tot een mooi gedicht. Bedankt voor de heldere voetzoekers en voetnoten

    Like

  2. Herman, misschien wel, maar ik ben ook een americanofiel. Alleszins waren het bijna allemaal Amerikanen die deze schitterende film hebben gemaakt. En het is een door en door Amerikaans kunstwerk. Maar nu twijfel ik even aan de ‘director of photography’, dat was misschien toch een Europeaan, ik moet het eens opzoeken.

    Like

Reacties zijn gesloten.