SUNDAY MORNING

Een van de allermooiste songs aller tijden. ‘Sunday Morning’, uit ‘The Velvet Underground & Nico’. Misschien morgen eens beluisteren en bekijken? Of vandaag al. In de sixties wilde niemand dit horen, of hoe de tijden veranderd zijn.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “SUNDAY MORNING”

  1. Ik was nog niet geboren in de sixties, maar stel dat ik dat wel was, wat zou ik dan blij geweest zijn met die bananenplaat in mijn hippiehanden. Het zou nogal wat deuren geopend hebben. Nu deed ze dat ook wel, zij het eind jaren tachtig 🙂
    En nu is de zondagochtend om en de middag aangebroken en ga ik een pint pakken!

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: