MONICA VITTI’S GROTE AVONTUUR

Nog een hoogtepunt uit de Europese filmgeschiedenis, L’Avventura, van Michelangelo Antonioni, met de mooie en mysterieuze Monica Vitti. In oktober zie ik enkele keren per dag haar gezicht, omdat ze deze maand op mijn kalender staat afgebeeld. Maar als de nood heel groot wordt, zet ik een dvd-versie van L’Avventura op, of Deserto Rosso. Er bestaan weinig grotere genoegens.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

3 gedachten over “MONICA VITTI’S GROTE AVONTUUR”

  1. Hoe bedoel je dat eigenlijk, dat dit grappig is, Evy? Ik heb de film altijd verontrustend gevonden, maar misschien heb je het over mijn commentaar, of wat?

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: