HET GAAT NIET GOED MET BO DIDDLEY

bo-diddley

Het gaat niet goed met Bo Diddley. Hij is ernstig ziek en het is heel goed mogelijk dat hij ons binnenkort verlaat. Als ik gelovig was zou ik nu voor hem bidden, maar ik ben niet gelovig en ik bid al lang niet meer. Ik hoop dat hij er weer bovenop komt. Maar wat voor zin heeft hopen? Verandert het iets aan zijn toestand? Ik vraag het mij af. Toch hoop ik. Ik wil ook niet over een paar dagen alweer een in memoriam schrijven. Bo Diddley is een van de uitvinders van de rock & roll. Deze laatste zin is bedoeld voor degenen die pas vanaf vandaag naar de radio luisteren. Veel succes met je verdere ontdekkingen!

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “HET GAAT NIET GOED MET BO DIDDLEY”

 1. Ja, weer een legende waarvan ik vrees dat we hem niet meer in levende lijve zullen bezig zien. Spijtig. Ook met hem ben ik opgegroeid.

  Like

 2. het ziet er idd niet goed uit. Maar net zoals gewone stervelingen ontkomt geen enkele legende uiteindelijk aan het ultieme einde.
  ZIjn muziek blijft!

  Like

 3. Martin doe maar alsof ik er niet was.
  Wat niet kan, natuurlijk want ik was hier wel degelijk, er staat wat er staat en dat klopt ook.
  Vreemde ochtend.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: