IN EEN KOUDER KLIMAAT

Ik ben terug uit Italië. Triëste, Muggia, Ferrara, Bologna, Venetië. Onvergetelijke landschappen en steden. De muziek van de Italiaanse taal. Kunstwerken, schittering van water, de sterren aan de hemel. Heel verward ben ik, zit ik hier nu met al die indrukken die ik nog moet verwerken. Het is een aangename chaos, die nochtans als een zwaar gewicht op mijn denken en voelen drukt. Ik heb tijd nodig om er orde in aan te brengen, zoals ik dat in mijn dromen doe. (Want de meeste dromen die ik droom gaan over orde scheppen.)
Ach, ik vergat nog de mooie,  sexy Italiaanse vrouwen. Vandaag of morgen ben ik hier terug om weer ‘de oude’ te zijn, en om wat meer in details te treden.
Inmiddels heb ik vastgesteld dat ik in geen enkel lijstje meer voorkom. Je gaat twee weken op reis en je bent geschrapt. Bij skynetblogs is uit het oog blijkbaar uit het hart? Nog een geluk dat ik geen wereldreis heb gemaakt. Het is een harde wereld. Maar wat doe je eraan? Het zijn trouwens maar lijstjes. Wat telt zijn de lezers, de vrienden.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

8 gedachten over “IN EEN KOUDER KLIMAAT”

 1. net nog stond hier niets… en nu ben je terug. Leuk. Ik verheug me op nieuwe verhalen.
  Hoe bedoel je, dat je niet meer op lijstjes staat? Je staat toch overal heel hoog bij de verschillende top 30 en evolutie vd week? En nr 1 in je categorie?
  En hoe denk je dat je teller zo blijft omhoog schieten?
  🙂
  maar lijstjes zijn niet belangrijk mr. P.
  verhalen, gedachten, ideeën… en af en toe iemand die leest en erdoor geraakt wordt
  Welcome back

  Like

 2. eigenlijk vind ik het ontwapenend ‘echt’ (eerlijk) hoe je hier aangeeft dat je naar de lijstjes bent gaan kijken, met je tellerstand van anderhalfmiljoen.

  Like

 3. Dag Martin, fijn voor ons dat je terug bent.
  Neen, ze zijn je nog niet vergeten bij Skynet, zo snel gaat dat niet.
  Heb je al een beetje kunnen acclimatiseren?

  Like

 4. evy, nee, mijn gedachten zijn nog elders. en ik ben moe, moe en gelukkig. heel tevreden. dit was een van de mooiste reizen die ik ooit maakte.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: