VRIENDEN IN BERLIJN

in front of clärchen's ballhaus

Een heerlijke zomerdag in de Berlijnse Auguststrasse. Dit is in de tuin van Clärchen’s Ballhaus. Op de achtergrond zie je mijn vriend Marc Didden, de regisseur van onder meer Brussels By Night. Het was een toevallig maar bijzonder aangenaam weerzien. Zonder dat we het van elkaar wisten logeerden we in hetzelfde hotel. We hebben dan samen een dag doorgebracht, pratend over film, literatuur, en vooral muziek, want daar is onze vriendschap op gebaseerd. Marc had me de weg naar het Kulturkaufhaus op de Friedrichstrasse gewezen, waar ik stapels cd’s heb gekocht. Daardoor moet ik nu droog brood eten.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

7 gedachten over “VRIENDEN IN BERLIJN”

  1. maar die foto doet wel deugd vind ik, de zon straalt er af, het contrast met het Belgisch weertje van vandaag is groot.
    dag Martin, welkom terug.

    Like

  2. Hier ook al jaren droog brood wegens een niet te stillen cd honger, ware het niet dat mijn ma ons af en toe eens een potje zelfgemaakte konfituur toestopt 🙂

    Jammer dat ie niet meer voor den humo schrijft, de heer Didden…

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: