EEN MILJOEN

Ik maakte net een wandeling in de stad, kocht pralines voor mijn collega’s en een tijdschrift om de tijd te doden. Terug in mijn vertrouwde omgeving stelde ik vast dat de miljoenste bezoeker al de deur uit was. Ik heb haar of hem niet kunnen begroeten of bedanken. Misschien maakt het nu niet meer uit, nu hij of zij al zo lang weer weg is, maar ik wil die miljoenste bezoeker toch hartelijk bedanken.

Ik ben nooit aan dit project begonnen om er succes mee te krijgen, maar nu ik toch wat succes schijn te hebben maakt dat me wel blij. Bijval genieten zonder erom gevraagd te hebben en zonder er toegevingen voor te doen is een mooie zaak. I THANK YOU! (op de wijze van Sam & Dave.)

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

6 gedachten over “EEN MILJOEN”

 1. Dat kan niet, Martin. In dit blogske steekt veel werk.
  Trouwens ik was de miljoenste, maar je mag de prijzenpot verdelen onder uw fans. Trouwens waarom zoveel bezoekers? Zie foto linkerkolom. Is dat niet Socrates, juist voordat hem de beker werd overhandigd ? En “hij” ziet op met een air van “jekuntmeniksmakenman”. Dat trekt, Martin, dat trekt. Bezoekers bedoel ik.
  Allé, genoeg blabla, proficiat in elk geval.

  Groetjes

  Yammer

  Like

 2. Bedankt voor de wensen en de brede marges.

  Yammer, bedoel je dat ik binnenkort de gifbeker voorgeschoteld krijg? Ik heb daar echt geen zin in. Een goeie tripel van Westmalle, dat wel. Wel zeer vleiend dat je mij met Socrates vergelijkt, maar zo wijs ben ik niet, dat weet ik wel zeker.

  Like

Reacties zijn gesloten.