EEN AVOND IN ANTWERPEN II

in de studio 2 juni 2007

annick en ik

Voor een laatste keer geef ik me over aan mijn vrij lang aanslepende narcistische bui. Voor morgen en de volgende dagen beloof ik verbetering. Ik zal mijn blik opnieuw op de wereld richten en op al de narigheden rondom ons. Nu nog een paar sfeerbeelden van radio centraal, waar ik al 25 jaar in alle vrijheid en waanzin een radioprogramma kan maken.  De foto’s zijn niet helemaal narcistisch. Op de onderste zie je mijn goede vriendin, de zeer begaafde styliste Annick. Op de bovenste, helaas wat op de achtergrond, een van de liefste mensen die ik ken, de fotografe Katrin, met wie we al heel wat reizen hebben gemaakt. Nu hebben we weer afscheid genomen en vallen we op onszelf terug. Op onze droefheid, onze eenzaamheid, onze dwaalwegen, onze vergissingen, onze domheden, onze vergetelheid. Even waren we gelukkig en uitzinnig. Nu is het weer tijd voor de alledaagsheid.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “EEN AVOND IN ANTWERPEN II”

 1. Martin, De belofte die je doet hoef je niet noodzakelijk waar te maken.
  Ik vond de schoenenfoto eigenlijk al erg ‘sweet’, maar de feestfoto’s raken me door al het spontane, het echt blije dat er gewoon uit straalt.
  Jeetje, dat hoef je toch zeker niet achter te laten! Hou het verdorie bij. Jij hoeft je niet naar de alledaagsheid te wenden. De alledaagsheid zal jou wel terugvinden. Maar speel als je wil nog even verstoppertje!
  En bedankt dat we even mochten meegenieten.

  Like

 2. Ha, het telefoontoestel. Zo’n onding hebben wij hier ook staan.
  Martin, geniet nog maar even na. En plan alvast een volgend feestje.

  Like

 3. Sodade kan ik alleen maar onderschrijven (en hopelijk komt deze commentaar er net onder) maar Martin hoe mooi je versierd uit die radiohoek komt is gewoon genoeg. Laat dit alledaags zijn en alle dagen feest vieren… ach, ik laat me maar gaan, en vier met je mee zo op afstand.

  Like

 4. bedankt sodade, evy, marc. ik zal af en toe nog wel eens naar mijn navel staren en denken dat dat het centrum van de wereld is, alfa en omega.

  marc, ik zou liever volgende week iets met je gaan drinken.

  Like

Reacties zijn gesloten.