VERGETEN VROUWEN III

sofie

Gillian Welch maakte samen met haar compañero David Rawlings 4 uitstekende cd’s: Revival, Hell Among The Yearlings, Time (The Revelator) en Soul Journey. Die laatste plaat kwam uit op 3 juni 2003, vier jaar geleden, wat meteen de reden is waarom zij uit mijn geheugen was verdwenen. Flauw excuus! Aan Gillian Welch heb ik het te danken dat ik bevriend ben geraakt met Sofie Sap uit Oostende, een grote fan van miss Welch.

Foto: Sofie in Oostende, Martin Pulaski.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

2 gedachten over “VERGETEN VROUWEN III”

  1. Ik beken. Ik heb meteen wat muziek van Gillian Welch van het internet gepikt om te beluisteren, want ik kende haar niet. Met deze heeft ze een luisteraar bij. Merci.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: