WACHTEN OP DANNY AND DUSTY

dav

Het belooft een uitbundige avond te worden, vanavond in de AB. Een alternatieve ‘supergroep’ van uitgelezen outsiders uit de jaren tachtig treedt straks voor het voetlicht:

Steve Wynn van the Dream Syndicate (zang en gitaar)
Dan Stuart van Green On Red (zang en gitaar)
Stephen McCarthy van the Long Ryders (gitaar en zang)
Chris Cacavas van Green On Red (keyboards en zang)
Bob Rupe van onder meer the Silos (basgitaar)
Johnny Hott (drums).

Ik heb nog niets van Cast Iron Soul, de nieuwe cd van Danny en Dusty gehoord, maar ik twijfel niet aan de kwaliteit ervan. En natuurlijk hoop ik van harte dat ze zullen teruggrijpen naar songs uit The Lost Weekend, zoals Song For The Dreamers of Knockin’ On Heaven’s Door (een onovertroffen versie is dat). Misschien verkopen de heren de cd in de zaal. Dan ben ik weer even een gelukkig man. Als ik nu nog even van die indigestie afraak…

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

5 gedachten over “WACHTEN OP DANNY AND DUSTY”

 1. Evy, dit was echt een schitterend concert. Het zindert nog na. Wat een band, wat een muzikanten, en een lust voor het oog om ze bezig te zien – duidelijke oude vrienden die mekaar na vele jaren terug hebben gevonden en mekaar nog door en door blijken te kennen. Vreemd ook dat ik al hun oude songs nog kende, ook al had ik er jaren niet meer naar geluisterd.

  Like

 2. Patrick, het spijt me dat ik je moet teleurstellen. Hejira is puur toeval. Blue was afgelopen en meteen daarna begon Hejira. Schitterende mzuiek, trouwens.
  Ik had je blog toen – met Pasen – nog niet gezien. Bovendien laat ik me heel vaak door het toeval leiden. Maar als ik naar een concert ga, beluister ik wel vaak muziek van de muzikant(en) in kwestie.

  Ik heb je hele blog nog niet gelezen, maar ik zal dat zeker doen. Stukje bij beetje.
  Hartelijke groeten

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: