CAT POWER, SEXY PRESIDENT

cat power,chan marshal,richard avedon,bob dylan,sexy,muziek,pop,the greatest,soul

Een onafhankelijk weekblad voor radio en televisie zette mij op het spoor van deze foto van een sexy Chan Marshall, alias de onovertroffen Cat Power, die met The Greatest de beste cd van vorig jaar uitbracht. De foto is van meesterfotograaf Richard Avedon. Ik ben hem eeuwig dankbaar voor deze parel. Een moeilijke opdracht, gelet op mijn sterfelijkheid.

Auteur: Martin Pulaski

Schrijver, blogger, DJ, moderne romanticus. Verslaafd aan muziek, film, boeken, kunst, steden. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal 106.7 fm in Antwerpen.

4 gedachten over “CAT POWER, SEXY PRESIDENT”

  1. Gelukkig maar, dat er onafhankelijke weekbladen bestaan.
    En dat we Cat Power zo (en op andere manieren) af en toe eens tegenkomen.

    Like

  2. De titel alleen al. De foto, politiek gelukkig minder correct, dankzij de sigaret en voor de snoepers, een losse broeksband. Met ome Bob (Dylan) die het op de borsten houdt. Hier is het ongepast te vragen: houden zo! Maar ik pas.

    Like

Reacties zijn gesloten.