AVONTUREN MET VROUWEN

50464576_7edc2b9364_o

De vele andere vrouwen in mijn leven waar ik nooit avonturen mee had… Avonturen. Ja, dan moeten we elkaar eerst begrijpen. Waarover hebben we het als we zeggen: avonturen? In de context van het gesprek met Laura vorige zaterdag in de taxi zal het woord wel een seksuele connotatie hebben. Het spreekt vanzelf dat je met vrouwen (en met mannen) ook heel andere en misschien wel boeiendere avonturen kunt hebben dank seksuele. Maar in die taxi ging het echt wel over avonturen van seksuele aard. Niet-avonturen moet ik zeggen. Zal ik wat namen noemen? Dat doe ik toch zo graag. Het noemen van een naam, hem proeven op mijn tong, zijn geur ruiken, mij laten meeslepen door de associaties die hij oproept, is al een avontuur op zich. Sommige namen van vrouwen met wie ik geen avonturen heb gehad ben ik vergeten. Ze zijn verdwenen in de tijd, samen met de rook om mijn hoofd. De vriendin van G., uit Zonhoven. Gabriella. Maria M. (het zusje van Eva), we zaten zo vaak samen op café, Angèle…

Ik zie dat het tijd is voor een afspraak. Ik moet mijn mijmering hier afbreken. Maar ik beloof dat ik erop terug zal komen. Nog een fijne avond, beste lezer.

Foto: Queen Of the Jungle, Martin Pulaski, 2005

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “AVONTUREN MET VROUWEN”

  1. Martin, ik vond het even nodig om, in het zicht van die rondborstige 60.000, een vrolijke persiflage op je stijl uit mijn pen te persen, het werd helaas maar een pasticheke 🙂 tja, moeilijk om je niveau te halen

    Like

  2. hey martin, gisteren zei mijn vis nog dat alles om sex draait. Op het eerste zicht vond ik dat overdreven, ze is een schat maar veel nuances zijn niet aan haar besteed, maar achteraf gezien is die idee nog niet zo gek. Onbewuste drijfveer, in de natuur wordt alles gedaan in functie van de voortplanting (!) waarom zou het bij de mens anders zijn. Omdat hij kan nadenken? Daar loopt het soms fout, ontspoort het…
    prettig weekend. marco.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: