MIJN NEVER-ENDING-TOUR

groen zelfportret - lucca 2006

Net zoals Bob Dylan heb ik een ‘never ending tour’, zo lijkt het wel. Vandaag zal mijn eigen rusteloosheid me naar Boedapest voeren. Een week lang zal hier niets van me te lezen zijn en een week lang zal ik jullie commentaren missen. Maar Budapest en de Donau, waarover György Konrad en Claudio Magris zo treffend hebben geschreven, zullen veel goedmaken. En ik ben in goed en veilig gezelschap. Tot binnenkort! Take care of yourself and get plenty of rest…
Foto: Martin Pulaski, Groen zelfportret.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

3 gedachten over “MIJN NEVER-ENDING-TOUR”

  1. Excuses Martin maar als ik “rusteloosheid” lees, springt mijn hart op (zoals het rusteloosheid betaamt). Pessoa, juist, ja. Is jouw rusteloosheid plaatsgebonden? Dat is me nieuw, want is het niet per definitie iets gedachtegebonden, waar je ook bent? (in de nieuwe spelling is dit “gedachtengebonden” zeker, met tussen-n?)

    Zalige reis gewenst,
    Zowel in Boeda als in Pest,
    Intermingling Island Man

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: