PERFORMANCE IN DE MUZIEKDOOS

Geen tijd voor nieuwe zaken vandaag. Syd Barretts dood neemt mijn gevoelens nog in beslag. De onzin die over de man werd en wordt geschreven! Op de voorpagina van het vodje dat Metro heet bijvoorbeeld.
Iets geheel anders is mijn optreden vanavond. Plankenkoorts, onzekerheid; twijfel of ik er wel goed aan doe nog eens in de ‘openbaarheid’ te komen. Voor iets nieuws is er geen tijd, geen geestelijke ruimte. Er is nochtans veel te zeggen, onder andere over die kleine polemiek naar aanleiding van mijn stukje over Slavoj Zizek. Maar niet nu.

Lezers van Hoochiekoochie die naar me willen komen luisteren: ik lees vanavond om 8 uuur voor uit ‘eigen werk’ in café de Muziekdoos, Verschansingstraat 63, in Antwerpen-Zuid. Een muziekdoos maakt normalerwijs muziek. Dat zal vanavond niet anders zijn.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

5 gedachten over “PERFORMANCE IN DE MUZIEKDOOS”

 1. Ik gun je even algemene rust ter voorbereiding van deze avond.
  In de Zen maakt men zichzelf wijs dat men het aankan, dat men moet laten “zijn” wat “is”; dat allen “hier en nu” telt.
  Ik wens jou een geslaagde avond toe; kan er wegens de verre afstand niet bijzijn; zal voor jou duimen !
  veel succes,
  Iris

  Like

 2. dierbare martin, al is het de duizendste keer dat je je ding doet voor een publiek steeds voel je de zenuwen in je maag en voelt het wat licht in het hoofd. maar achteraf, bij de complimenten die je zult krijgen voelt de weldaad van de nawerkende adrenaline dubbel zo goed aan. ik wens je een goeie stem vanavond. marc

  Like

 3. de enige muziek die ik heel verlegen kon horen was jouw stem…

  en ja , ik lees net jouw onzekerheid hier, en ja, ze was niet te horen doch te zien daar….

  maar…. je was mooi en shoot, was ik toen toch maar tien jaar ouder…..

  ik heb genoten, wij hebben genoten, zij hebben genoten en hopelijk kom je in augustus weer gewoon op bezoek… zou fijn zijn en je krijgt dan, als je wil, zelfs tien minuten free podium en indien je dat niet wilt, gewoon een glimlach… groetjes en liefs, ook voor en aan A.

  kaatje

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: