COMPUTERSTREKEN

Mijn computer (?) heeft vreemde kuren. Als ik commentaar wil geven bij andere blogs, commentaar wil lezen bij mijn eigen blogs of fouten verbeteren in oudere stukjes, krijg ik heel vaak een foutmelding en wordt het contact met het internet verbroken. Vaak, maar niet altijd. Vreemd. Weet iemand wat ik hier kan aan doen? Zijn er nog bloggers met gelijkaardige ervaringen? Scheelt er iets aan mijn computer? Is het een virus?

Auteur: Martin Pulaski

Schrijver, blogger, DJ, moderne romanticus. Verslaafd aan muziek, film, boeken, kunst, steden. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal 106.7 fm in Antwerpen.

6 gedachten over “COMPUTERSTREKEN”

 1. Niet verder zoeken, martin. Het is de dag des duivels, wat verkeerd kan gaan gaat dan ook verkeerd. na middernacht lost dit probleem zich vanzelf op. Indien dit niet het geval is is dit hét bewijs dat de duivel niet bestaat. en de engelen ook niet. en god dan ook niet. geen hemel noch hel. john lennon des te meer. (hopelijk is je probleem na middernacht niet opgelost). een duivelse groet! marc

  Like

 2. had ik hier een priester. Bij mij, op mijn werkkamer. Hij moest enkele keren een handtekening plaatsen. En de datum.
  We hebben er een grapje van gemaakt.
  Ik heb, vandaag, samen met een priester, de duivel weggelachen. Niet luid. Integendeel, heel stil.

  Like

 3. iets met de pop-ups? maar daar twijfel ik aan. Vraag stellen via skynet forum? op de eerste pagina van de blogs. Daar zit misschien iemand die je een oplossing kan bieden.

  Like

 4. de kolerieke schoolmeester zou wel eens gelijk kunnen hebben. de stilte, de stilte. en een goedverlichte kamer. geen duivels, geen engelen, geen god, niemand. my name is nobody. als dit lukt, moet alles lukken. gelukkige verjaardag iedereen!
  (heiligen en priesters verjaren niet. priesteressen echter!)

  dank aan iedereen voor de tips. ik zal eens goed kijken.

  Like

 5. en geheel tussen haakjes: de internetboom is voorbij, het is geworden tot een communicatiekanaal als een andere: telefoon, televisie, enz. en dus schrijf je internet zonder hoofdletter. In Frankrijk blijven ze doen alsof het geen communicatiekanaal is maar een halfgod. En ja, dan kan je twee kanten uit: het kanaal is verstopt (internet) of de duivel is ermee gemoeid (Internet)

  Like

Reacties zijn gesloten.