HET GOEDE LEVEN

Ik wil iedereen bedanken voor het medeleven. Maar ik twijfel er niet aan dat het wel goed komt. Overigens heb ik ook echt wel genoten van de voorbije dagen. Ik dacht dat ik daar duidelijk over was geweest. Wellicht heb ik toch weer wat te veel zitten klagen.

Er komen nog mooie dagen. Morgen is er Blinde Liefde in de KVS, zondag Neko Case in de Botanique, op 3 juni Dan Penn en Spooner Oldham in Brugge.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, filosoof, DJ. Liefde voor steden, literatuur, muziek, film, kunsten, nachtleven. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

3 gedachten over “HET GOEDE LEVEN”

 1. OhOhOh die mooie dagen…..en Johan Verminnen ijlt mijn hoofd binnen.
  Hij heeft van zijn mooie dagen, zijn leven gemaakt toen hij die dagen beleefden op de Gentse Feesten en de vonk ontstond tussen hem en het meisje dat zijn levenspartner werd. Later werd hun liefdesvrucht mooi verwerkt tot Paulien.
  Ja, je hebt van die mooie dagen die blijven knagen……
  Martin, verheug je op de komende dingen en geniet van een mooie dag, vandaag,
  groetjes,
  Iris

  Like

 2. En dan vergeet je zaterdag eerstkomende nog: het Eurosongfesti-val!
  ik twijfel er niet aan: dit wordt opnieuw een hoogdag van de wansmaak. ge-nieten! groeten, doordrongen met gezonde zeelucht.
  marc

  Like

 3. Zie je, ik had niet geschreven, hoewel het even kriebelde. Je hebt het nu eenmaal meer onder de knie & in de hand dan je laat uitschijnen. Maar op het scherm gelezen leest een lezer niet altijd alles wat er staat. Hoe lees ik hoochiekoochie? Op papier! (even kopieren en dan plakken in Word – lees Woord – en dan afdrukken.
  Natuurlijk zit het leven vol adders en geluksvlekken. In de valkuilen trap je op de duur alleen nog als je zelf wil….

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: