TERUG IN HET VADERLAND

i see you

Ik ben terug uit Tazacorte (La Palma). Nog zwakjes. Ik probeer straks, na doktersvisite, of misschien nog eerder, wat meer te schrijven, maar het gaat moeizaam. Moeilijke ademhaling, en een beetje last van dyslexie, waarschijnlijk ten gevolge van de vele ‘geneesmiddelen’. Het ironische is dat ik jaarlijks een tweetal weken naar La Palma trek om er letterlijk op adem te komen. De lucht is er mild en voelt bijzonder gezond aan, zo gezuiverd door de grote oceaan.

Ik wil alvast iedereen van harte bedanken die hier zijn of haar bezorgdheid over mijn toestand in stilte of woorden heeft uitgedrukt. Dat betekent veel voor mij. Dat is wat wij allen nodig hebben.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

Eén gedachte over “TERUG IN HET VADERLAND”

  1. terug op eigen bodem, Martin.
    Jammer dat de milde zuiderse hemel je niet kon schenken waar je lichaam om vroeg. Niet getreurd, straks worden we ook hier met zonnige warmte overspoeld en wijl hebben ziltige (bloggers)zielen een stukje hartwarmte ook voor jou opgespaard…..
    Hou je taai
    Iris

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: