ZIEK IN TAZACORTE

Ziek zijn op La Palma is geen pretje. Afgesneden van het vaderland, wachtend op de terugkeer. De goede lucht schijnt haar werk niet behoorlijk te doen. Een hardnekkige hoest. Ik denk veel aan de vrienden en iedereen daar bij ons. Ook aan deze unieke wereld hier van skynetblogs, die ik nu al een tiental dagen de rug heb toegekeerd. Ik zit in het halfduister, buiten schijnt de milde zon. Om het kwartier begint hier om een onverklaarbare reden James Browns I Feel Good, een tiental seconden en dan is het weer gedaan. Waarschijnlijk een computer game. Ik verlang naar huis, maar wacht geduldig 1 mei af. Lieve groeten voor iedereen die dit leest.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

4 gedachten over “ZIEK IN TAZACORTE”

  1. Er zijn stemmen die opgaan en zeggen dat zelfs ziekte programmeerbaar is. Dat zijn er die te maken hebben met de geneesmiddelenindustrie, ook zo’n linke boel. Toch is het beter ziek te vallen, als je maar niet te diep valt, in het buitenland dan in eigen binnenland. Immers, het nieuws hier is uitermate bedroevend en stemt tot diepe droefheid. Zelf wil ik er niet onder door gaan dus hou ik me aan het gras als het weer waait en zo tot het overwaait. Maak er vlug een einde aan, aan die ziekte dan en tot volgende week.

    Like

  2. thuis komen is goed, verlangen naar verre horizonten ook. ik heb je plek pas ontdekt maar zal regelmatig eens langskomen.
    groeten. marc

    Like

Reacties zijn gesloten.