VLEES II

Door de vele beslommeringen vergat er ik op te wijzen dat ik het stukje ‘Vlees’ wat herschreven heb. Bovendien heb ik er veel twijfels bij, en veel vragen bij alle vragen die daar worden gesteld. Ja, ik twijfel een beetje aan de authenticiteit van de woorden die daar staan. Ik vraag me af of ik mij niet te zeer heb laten meeslepen door mijn eigen ‘liturgie’, zij het zonder brood en zonder wijn. Toch wil ik het niet schrappen, primo vanwege het feit dat het er staat, secundo vanwege de commentaren (die ik zeer op prijs stel.)

Ik kom op dit ogenblik volledig tot rust dankzij de zalvende stem van Colin Blunstone, die nu mijn oortjes streelt. Toevallig gevonden tijdens een korte ‘dérive’ tussen twee regenbuien door in een winkel waar tweedehandsspullen worden verkocht.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

2 gedachten over “VLEES II”

  1. Je lichaam is, wie weet, je gegeven, info & data enzo. Het is een lastig gegeven als het even niet mee wil. Nietzsche. Een oorstop kan er zo weer uit. Als er echter een kruising ontstaat tussen lichaam en geest, krijg je inderdaad tekens. Alleen, wat doen we ermee? Ik doe er vandaag niet veel mee wegens kloppende hoofdpijn. Die is mij gegeven, of misschien ingegeven en hoe geef ik die uit?

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: