GEEN BV, GEEN AANDACHT

Met het vorige bericht – over Buck Owens – was een en ander verkeerd gelopen. Ik heb het enigszins gewijzigd opnieuw moeten posten. Dit schenkt mij dan wel de mogelijkheid om er mijn verwondering over uit te drukken dat aan de dood van een groot kunstenaar als Buck Owens, die zoveel invloed heeft gehad op een deel van de hedendaagse populaire muziek, door ‘onze’ media’ zo weinig aandacht wordt geschonken. Aan zijn leven ook niet, trouwens. Misschien moet er eerst een Hollywood-kaskraker over hem worden gemaakt? Ach, hoeft het mij te verwonderen? Buck Owens was geen BV.

Auteur: Martin Pulaski

Schrijver, blogger, DJ, moderne romanticus. Verslaafd aan muziek, film, boeken, kunst, steden. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal 106.7 fm in Antwerpen.

2 gedachten over “GEEN BV, GEEN AANDACHT”

  1. Een BV is iemand die gekend of bekend is van teevee, Buck Owens was dus een BR met talent bovendien. Trouwens, er zijn ook nog BB (bekend uit de boekskes, bekend van de boeken), BE (bekende einzelgänger), MBV (minder bekend want nog niet op teevee) en ga zo maar door.

    Like

Reacties zijn gesloten.