COMFORT OF STRANGERS (REVISITED)

BETH ORTON
One love is better than not enough
I’d rather have no love, than messing with the wrong stuff,
It’s just the comfort of strangers
Oh it’s the comfort of strangers.

Beth Orton, Comfort Of Strangers

Auteur: Martin Pulaski

Schrijver, blogger, DJ, moderne romanticus. Verslaafd aan muziek, film, boeken, kunst, steden. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal 106.7 fm in Antwerpen.

2 gedachten over “COMFORT OF STRANGERS (REVISITED)”

  1. Je heb het graag en vaak over Beth Orton, kan het zijn dat zij ooit het voorprogramma van Beck deed in de Hallen van Schaarbeek, een drietal jaren geleden ongeveer? Dan herinner ik me haar als net iets te schuchter voor die immense zaal. Ze kreeg daarna ook de orkaan Beck over zich heen, die als een evenknie-Prince de zaal in de fik van de hete funck zette. Beck: beste optreden ooit, bijna zo goed waren later Stereo MC’s en onze Zita Swoon (telkens weer beter en beter, absloute top in de allerlaatste versie). Waarom schrijf ik dit hier allemaal? Omdat ik ondertussen kennis maak met het meisje Neeka en een beetje twijfel, onterecht?

    mv

    Like

  2. ik heb dat concert van beck gemist. beth orton wel twee keer in kleine zaaltjes van de botanique gezien. perfecte plek voor de breekbaarheid die ze toon nog bezat (ten tijde van ‘trailer park’).

    Like

Reacties zijn gesloten.