BRIAN JONES’ GRAF

Brian’s grafsteen bevindt zich op dit kerkhof:

Prestbury Cemetery
Prestbury, Gloucestershire, England
Plot: Plot V11393

Prestbury ligt ten noorden van Cheltenham, waar Brian vandaan kwam. We zullen Brian nooit vergeten. Hij heeft the Rolling Stones opgericht en hun een naam en een stijl gegeven. Brian was een van mijn eerste jeugdhelden. Er was een tijd dat ik ervan uitging dat Mick Jagger en Keith Richards hem hadden laten vermoorden. Met die stelling als uitgangspunt schreef ik een artikel voor Humo. Ik begrijp nu waarom het niet werd gepubliceerd.

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

2 gedachten over “BRIAN JONES’ GRAF”

 1. Hai
  Ik had een vraagje, en hoop dat u mijn kan antwoorden. Zou zo graag het graf van Brain Jones van de Rolling stones willen bezoeken. Maar heb werkelijk geen idee waar hij ligt begrafen. Zou u mijn daar mee willen helpen. Mijn dank zou zeer groot zijn.

  Vriendelijk groet van Sil uit Zwanenburg.

  Like

 2. Brian’s grafsteen bevindt zich op dit kerkhof:

  Prestbury Cemetery
  Prestbury, Gloucestershire, England
  Plot: Plot V11393

  Prestbury ligt ten noorden van Cheltenham, waar Brian vandaan kwam.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: