NIEUWE SPOREN ONTDEKT

Wie is toch de raadselachtige detective Tiefenthal, die in de Antwerpse sneeuw, bij nacht en ontij, op zoek gaat naar sporen die ik er nalaat? Ik kan hem alvast verklappen dat het geen bloedsporen waren. La neige était sale, schreef Georges Simenon, een grote Belg (=hoerenloper).

Auteur: Martin Pulaski

Dichter, schrijver, blogger, DJ, sensitivist. Stadsleven, literatuur, muziek, film, kunsten. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal Antwerpen 106.7 fm en streaming.

5 gedachten over “NIEUWE SPOREN ONTDEKT”

 1. Ik neem het draadje op van de Leaves of Grass.
  Echter, voor in de map-lijst.

  En: ik heb zoiets van; over die gaten schrijven, mag dat wel? Het lijkt me zo sterk van niet… ik weet het niet.
  Bedankt voor de buitengewone-woorden.

  Like

 2. het is geen gevaar
  ook geen verleiding
  ook niet onbewust
  Ik ben geen dromer, ik zoek niets, verlang niets, verwacht niets. Het zijn ook niet mijn gaten; het zijn de gaten van de anderen. Er is iets met dat woord; het is niet juist.

  Like

 3. het is niet negatief maar positief
  het zijn kijkgaten van bijna-doorzichtigheid.

  Het is observatie.
  Veel meer dan dat is het niet.

  Like

 4. maar weet ik niet goed welke gaten? het is inderdaad geen goed woord, denk ik. bedoel je lacunes? geheugenverlies? geheimen? datgene waarover niet kan worden gesproken? kijkgaten, ja, misschien. maar ik weet toch nog altijd niet goed waar je naar verwijst. een lacune in mijn bewustzijn, waarschijnlijk.

  Like

Reacties zijn gesloten.