DE SLAPERIGE OGEN VAN CHARLOTTE RAMPLING

posing_0064

Een tijdje geleden wilde ik het nog hebben over de slaperige ogen van Charlotte Rampling, maar dat lukte niet meer omdat ik in slaap viel. Ook nu lukt het niet, wegens gebrek aan inspiratie. Misschien bestaan de woorden die je daarvoor nodig hebt niet eens. Ik zal het eens aan Patrick Conrad moeten vragen. Charlotte Rampling speelde mee in Conrad’s ‘Mascara’.
Om mij te troosten zet ik hier dan maar een foto, waarop Charlotte Rampling’s ogen heel goed te zien zijn.

Zo zijn we allemaal tevreden en kunnen we van onze welverdiende rust gaan genieten.

Auteur: Martin Pulaski

Schrijver, blogger, DJ, moderne romanticus. Verslaafd aan muziek, film, boeken, kunst, steden. Radioprogramma ‘Zéro de conduite’ op Radio Centraal 106.7 fm in Antwerpen.